covid-19

Als paramedisch contactberoep mogen wij open blijven. Dit betekent echter niet “business as usual”! Er dienen een aantal noodzakelijke hygiëne- en veiligheidsmaatregelen in acht genomen te worden. Dit om jullie en mijn veiligheid zo goed mogelijk te garanderen. Concreet betekent dit:

🛀 Kom fris gewassen naar de behandeling.

👐 Gelieve je handen steeds te ontsmetten wanneer je de praktijk binnenkomt EN buitengaat. Ontsmettingsmiddel is steeds beschikbaar in de wachtzaal. Zelf zal je therapeut, zoals altijd, zijn handen voor en na iedere behandeling grondig wassen en desinfecteren met alcoholgel.

😷 Het dragen van een mondmasker is verplicht wanneer je de praktijk binnenkomt en buitengaat.

👉 Breng een grote handdoek mee zodat de behandeltafel steeds afgedekt kan worden. Er wordt geen gebruik gemaakt van stoffen tafelhoezen.

⏰ Gelieve het tijdstip van je afspraak steeds te respecteren en niet veel te vroeg aanwezig te zijn. Dit om contact met andere patiënten tot een minimum te beperken.

🚗 Kom steeds alleen naar de afspraken. Wanneer je toch gebracht moet worden, vragen wij dat de begeleider in de auto wacht.

🧼 Er wordt steeds voldoende tijd genomen om tussen de behandelingen door alles grondig te desinfecteren.

🏃🏻 Het gebruik van de oefenzaal en oefenmaterialen zal voorlopig tot een minimum beperkt worden. Het gebruikte materiaal zal tussen de behandelingen ook steeds gedesinfecteerd worden.

BELANGRIJK: Vertoon je zelf symptomen van ziekte (hoesten, keelpijn, koorts, …) of ben je recent in contact gekomen met iemand met symptomen van COVID-19, dan vragen wij om je afspraak telefonisch te annuleren.

Bij vragen mag je ons altijd contacteren: 089/21 82 09

Blijf gezond en tot binnenkort!