tips & tricks

Op deze pagina ontdek je tips & tricks zoals oefeningen die je thuis kan uitvoeren, de nieuwste technieken en technologieën in de kinesitherapie en osteopathie of een blik achter de schermen in onze praktijk.

“Drink genoeg water tijdens het sporten” of “Zorg dat je minstens 1,5l water per dag drinkt.” Het zijn uitspraken die je vast al vaak hebt gehoord. Maar klopt dit eigenlijk wel?
‘Van groentjes word je groot en sterk’ of ‘Je moet al jouw groentjes opeten’, je kent de uitspraken wel, maar kloppen ze ook? En maakt het uit welke groenten we eten?
We hebben weer hete zomermaanden achter de rug. Mij hoor je niet klagen. Ik heb er volop van genoten en kijk uit naar de mooie en warme nazomerdagen die ons nog resten.
We weten allemaal dat een goede nachtrust wonderen doet, maar hoe belangrijk is een goede nachtrust? En nog belangrijker, wat zijn de nadelen van een slapeloze nacht?
Sporten en voeding, hoe goed zit die balans nog bij de gemiddelde Belg? De pandemie gooide het ritme in ons sport- en voedingspatroon alleszins goed door elkaar.
Jouw schema combineren met correcte voeding? In samenwerking met Sports & Nutrition tillen wij jouw sportieve prestaties en lichamelijke gezondheid naar een hoger level.