osteopathie

wat is osteopathie?

Osteopathie is de samenstelling van twee Griekse woorden: ‘osteon’ (bot) en ‘pathos’ (lijden). Ontstaan in de klassieke geneeskunde combineert de osteopaat biologische, gedragsmatige, biochemische, fysische en mentale kennis. 

Wat osteopathie uniek maakt, is de holistische aanpak. We bekijken het lichaam als één geheel. Hoe beter alle lichaamsstructuren (steun & bewegingsapparaat, organen en zenuwstelsel & schedel) samenwerken, hoe minder klachten er ontstaan.  Door de verschillende lichaamsdelen aan elkaar te linken, kunnen we de onderliggende oorzaak van een klacht ontdekken. 

Als osteopaat in Bree sporen we de functiestoornissen in het hele lichaam op. Daarna herstellen we ze om jou terug in balans te brengen.

REACTO | Kinesist & osteopaat | Geert Brebels behandeling rug
REACTO | Kinesist & osteopaat | Geert Brebels behandeling buik

waarvoor kan je terecht bij reacto?

Hieronder ontdek je een aantal voorbeelden van behandelingen waarvoor je bij een osteopaat terecht kan. Contacteer ons voor meer info of vragen.

Voedingsadvies & schema’s op maat

In samenwerking met Sports & nutrition

Wil jij jouw gezondheid verbeteren door middel van een vernieuwd eetpatroon?

Of jouw sportprestaties optimaliseren met behulp van een gepersonaliseerd voedingsschema? In samenwerking met de sportvoedingsadviseurs van Sports & Nutrition tillen wij jouw sportieve prestaties en lichamelijke gezondheid naar een hoger level. 

Krijg individuele begeleiding m.b.t gezonde voeding, voedingsschema’s op maat, advies bij aankoop van kwalitatieve producten, voedzame recepten en meer.